Logo för Storvreta idrottsklubb

Nystart för pingisverksamhet

Storvreta IK pingissektion har varit vilande i 10 år pga för få aktiva men nu gör pingisentusiasten Erik Cederberg ett försök att starta upp den igen.

Jag tror att det nu kan finnas ett intresse bland barnen/ungdomarna i Storvreta och vill göra ett försök att starta upp pingissektionen igen. Jag behöver självklart hjälp med detta och kastar därför ut en förfrågan om det finns något intresse hos någon i byn att hjälpa till. Vi är just nu 2-3 personer som visat intresse, men vi behöver några till för att få igång en fungerande verksamhet, dels i styrelsen för sektionen och dels för att hålla i själva träningsdelen.

Erik Cederberg (inlägg i Facebookgruppen Storvreta)

Hör av dig till Storvreta IK via epost storvreta-ik@telia.com om du vill hjälpa till att starta upp Storvreta IK pingissektion.

Uppdatering 2022-06-06

Storvreta IK pingissektion tar nu in anmälningar till höstterminen 2022. Se ytterligare information i deras anmälningsformulär. [Länkmål borttaget av Storvreta IK]

Storvreta IK pingissektion har även skapat en Facebooksida där du kan ta del av ytterligare information och komma i kontakt med företrädare för pingisverksamheten.

Facebook
Twitter
EPOST
UTSKRIFT
Rulla till toppen