HYRA LOKAL

- Hyra lokal i Storvreta för kalas, fest eller annan aktivitet? -

Skogsvallens idrottsplats i Storvreta

Storvreta IK tillhandahåller lokaler för uthyrning till privatpersoner och föreningar till barnkalas, disco, privata fester, föreningsmöten etc. Konferensutrustning finns att hyra. För företag gäller offert.

Ärentuna scoutkårs föreningslokal i Storvreta

Scoutgården kan hyras ut till privatpersoner eller föreningar. För privata fester ser vi gärna att ni är äldre än 30 år. Det finns även möjlighet att hyra bord, stolar och kanoter.

Friluftsfrämjandets föreningslokal i Storvreta

Frilufsfrämjandets lokalavdelning i Storvreta erbjuder privatpersoner att hyra kanot och kajak. Paddlar och flytvästar ingår i hyran.

Lyckträffen i Storvreta

Hyresgästföreningen i Lyckebo har en samlingslokal på Himmelsvägen 70, ”Lyckträffen”. Där finns en festlokal samt en bastu och ett enklare gym.

Festlokalen är möjlig att hyra för såväl Lyckebos hyresgäster som andra personer.

Ärentunahallen i Storvreta

Uppsala Kommun har över 200 lokaler att hyra ut, till exempel idrottsanläggningar, fotbollsplaner och samlingslokaler. I Storvreta finns flertal lokaler tillgängliga för bokning inkluderat gymnastiksalarna på Pluggparadiset, Storvretaskolan och Ärentunaskolan.

Ärentuna bygdegård i Storvreta

Ärentuna Bygdegård lokaler passar till dans, motion, gymnastik och privata fester. Den stora salen har plats för ett 80 tal gäster. Gården har även en vävstuga i källaren. Det finns bredband med wifi. På parkeringen finns det plats för ett 20 tal bilar. Lokalen är handikappanpassad.