HYRA LOKAL

- Hyra lokal eller utrustning för kalas, fest mm i Storvreta -

Festlokal

Skogsvallens IP

Storvreta IK tillhandahåller lokaler för uthyrning till privatpersoner och föreningar till barnkalas, disco, privata fester, föreningsmöten etc. Konferensutrustning finns att hyra. För företag gäller offert.

Lyckebokyrkan

I Lyckebokyrkan finns lokaler som kan hyras ut för kalas, möten eller konferenser. Lyckebokyrkans ungdom har åtta kanoter, en kajak och släpkärra att hyra ut. Paddlar och flytvästar ingår.

HGF Lyckebo

Hyresgästföreningen i Lyckebo har en samlingslokal på Himmelsvägen 70, ”Lyckträffen”. Där finns en festlokal samt en bastu och ett enklare gym.

Festlokalen är möjlig att hyra för såväl Lyckebos hyresgäster som andra personer.

Ärentuna bygdegård

Ärentuna Bygdegård lokaler passar till dans, motion, gymnastik och privata fester. Den stora salen har plats för ett 80 tal gäster. Gården har även en vävstuga i källaren. Det finns bredband med wifi. På parkeringen finns det plats för ett 20 tal bilar. Lokalen är handikappanpassad.

Uppsala kommun

Uppsala Kommun har över 200 lokaler att hyra ut, till exempel idrottsanläggningar, fotbollsplaner och samlingslokaler. I Storvreta finns flertal lokaler tillgängliga för bokning inkluderat gymnastiksalarna på Pluggparadiset, Storvretaskolan och Ärentunaskolan.

Utrustning

Ärentuna scoutkår

Ärentuna scoutkår erbjuder uthyrning av bord och stolar samt kanoter.

Frilufsfrämjandet

Friluftsfrämjandets lokalavdelning i Storvreta erbjuder uthyrning av kanoter och kajak.

Kocken & Kallskänkan

Restaurang Kocken & Kallskänkan erbjuder förutom catering även uthyrning av tält, bord, stolar, glas och porslin.

Förråd & företagslokaler

Storage 365

Sveriges marknadsplats för förråd och fordonsplatser. Storage 365 äger inga egna fastigheter utan samarbetar med fastighetsägare i hela landet.

Lillys lager

Lilly’s lager AB har som främsta uppgift att tillhandahålla bra förråd och förvaring till privatpersoner och företag.

ME Fastigheter AB

ME Fastigheter utför förädling, förvaltning och nybyggnation åt företag och privatpersoner.

Lokalguiden

Lokalguiden är en av landets ledande lokalförmedlare. Vi hjälper företag att hitta nya lokaler runt om i Sverige samtidigt som vi hjälper fastighetsägarna att fylla deras vakanta ytor.

Företagslokaler

Företagslokaler är den del av Pronordic som sysslar med långsiktig förvaltning av kommersiella fastigheter. Vi erbjuder trygga och trivsamma lokaler i attraktiva lägen.
Våra orter sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder.

Rulla till toppen