BOSTAD

- Hitta bostad i Storvreta -

Alla länkar leder till externa mål och öppnas i nytt fönster.

Hemnet logo

De flesta bostäder som säljs i Sverige finns på Hemnet. För att du ska hitta just den som passar dig har vi utvecklat Sveriges bästa söksajt för bostäder med smarta verktyg såsom bolånekalkyler, restidsuträknare och ritade sökningar.

Booli logo

Hos oss hittar du Sveriges största utbud av bostäder till salu, oavsett om de är splitternya eller inte hunnit bli till salu än. Vi kan helt enkelt bostadsmarknaden bättre än de flesta.

Uppsala bostadsförmedling logo

Uppsala Bostadsförmedling grundades 2016 med målet att samla alla lediga hyresrätter på ett och samma ställe. Genom vår digitala förmedlingstjänst vill vi se till att hyresvärdar och bostadssökande lättare hittar varandra.

Bostadssurf logo

På Bostadssurf hittar du en fullständig översikt av alla lediga objekt inom ditt valda område, med kontaktinformation till hyresvärdar.

Bostadshub logo

Bostadshub är en av Sveriges största sökmotorer för hyresrätter med nästan 2 miljoner besökande var år och med över 20 års erfarenhet med hyresrättsmarknaden.

Bostadspanda logo

Sök bland lediga lägenheter och bostäder i Sverige.

Bostadslistan logo

Vi är en sökmaskin för bostäder för dig som är bostadssökande. Utöver alla privata hyresvärdar som lägger upp sin hyresbostad hos oss, så söker vi genom hela nätet för lediga bostäder, så att du enbart behöver söka bostad på ett enda ställe.

Bostadsportal logo

Letar du efter en hyresbostad, eller söker du en hyresgäst till din bostad? Vi gör allt för att skapa möjligheter för hyresvärdar och hyresgäster att matchas och mötas på schyssta villkor och för att göra det enklare att hitta den rätta bostaden/hyresgästen!

Slättö förvaltning logo

Slättös skapar värde för samhället och för våra kunder genom att förädla befintliga fastigheter och genom utveckling av nya projekt.

Slättö förvaltning bygger 137st hyreslägenheter i Fullerö Hage.

BoKlok logo

Inom ramen för konceptet BoKlok bygger Skanska och Ikea 30st radhus i Fullerö Hage.

airbnb logo

Airbnb är en onlinemarknadsplats för uthyrning och bokning av privat boende.