Storvreta idrottsförening

Storvreta idrottsförening

Föreningen startades 2011 och har sedan växt ordentligt senaste åren. Föreningens nuvarande namn ”Storvreta idrottsförening” har föreningen haft sedan 19 april 2024. Föreningens tidigare namn ”Lyckebokyrkans idrottsförening” kommer ifrån att föreningen från början startades med hjälp av Lyckebokyrkan. Föreningen är en ideell idrottsförening som är ansluten till gymnastikförbundet, volleybollförbundet & riksidrottsförbundet och föreningen bedriver inte religiös verksamhet. 

Föreningen har som ändamål att bedriva sin idrottsliga verksamhet där vi värnar om en varm och vänlig atmosfär, där vi tar hand om, ser och uppskattar varandra. Samt att verka för att fler människor blir mer fysiskt aktiva och att fler sektioner bildas inom föreningen.

Föreningen består av två sektioner; gymnastik och volleyboll. Inom gymnastiksektionen har vi grupper för barngymnastik, artistisk gymnastik samt parkour. Inom volleybollsektionen har vi grupper för Beach volley boll.

Tränare och ledare arbetar ideellt och mindre arvoden ges till de yngre ledarna (samt alla ledare som är i behov av det). Detta för att medlems- och träningsavgifter ska kunna hållas låga så att även socioekonomiskt utsatta familjer ska ha råd att träna i vår förening.

Kontaktinformation

Telefonnummer
073-510 04 17
Postadress
Norrskensvägen 15, 743 35 Storvreta
Besöksadress
Norrskensvägen 15, 743 35 Storvreta
Lyckebokyrkan lokal i Storvreta

Föreningen i sociala medier

Liknande föreningar

Rulla till toppen