Logo för Uppsala Kommun

Medborgardialog mobilitet och trafik

Uppsala kommun genomför just nu medborgardialog kring handlingsplan för mobilitet och trafik. Handlingsplanen är en beskrivning för hur Uppsala kommun ska arbeta med hållbart resande, trafiksäkerhet och tillgänglighet mm. Handlingsplanen är främst riktad till personer som arbetar med samhällsplaneringsfrågor och ska fungera som en riktlinje för förvaltningarna. Handlingsplanen är öppen för alla som engagerar sig frågor kring samhällsplanering syftande till att samla in synpunkter och perspektiv från allmänheten, organisationer och företag.

Handlingsplanen planeras att antas under hösten 2021 och ska gälla till 2030. Medborgardialogen pågår tom. 30 april 2021.

Läs mer om medborgardialogen och handlingsplanen på Uppsala kommun webbplats. Där finns också länk till handlingsplanen samt formulär där åsikter kan meddelas. Pga. sin utformning tar man bäst del av handlingsplanen via dator.

Uppsala kommun har producerat följande film för att på ett övergripande sätt beskriva vad handlingsplanen för mobilitet och trafik syftar till.

Facebook
Twitter
EPOST
UTSKRIFT
Rulla till toppen